O
O_423 a
Guest
Od 4.3.2021 mám zaregistrovanou doménu. Po zjištění, že Filtr SmartScreen v programu Microsoft Defender prohlížeče Microsoft Edge vyhodnotil novou a zatím prázdnou doménu jako nebezpečnou s phishingovými hrozbami, jsem toto nahlásil na stránce https://feedback.smartscreen.microsoft.com/, kde jsem vyplnil požadované údaje a uvedl, že web neobsahuje žádné hrozby.
Z e-mailové adresy
byla s negativním výsledkem.
Prosím o informaci, na koho se mám obrátit, aby odstranil chybné označení domény jako nebezpečné.
S pozdravem Ota.
More...
Z e-mailové adresy
[COLOR=rgba(252, 103, 34, 1)]*** Email address is removed for privacy ***[/COLOR]
přišla zpráva, že doménu zkontrolují, bude to trvat 24 hodin. Pokud se stav webu nezmění po 24 hodinách, mám na tuto zprávu odpovědět. Moje odpověď na tuto zprávu, je však stále bez reakce a k dnešnímu dni (13.3.) označení odstraněno nebylo. Kontrola přes službu VirusTotal, která prověřuje stav domény u jednotlivých antivirových společností a kontrola stavu webu Bezpečné prohlížení Google – Google Transparency Report byla s negativním výsledkem.
Prosím o informaci, na koho se mám obrátit, aby odstranil chybné označení domény jako nebezpečné.
S pozdravem Ota.
More...